*** *** Водещите вечерни новини на 21 юли ***   Великобритания ще

...
*** *** Водещите вечерни новини на 21 юли ***
 
Великобритания ще
Коментари Харесай

Водещите новини! Великобритания ще достави още противотанкови оръжия на Украйна. ЧСИ беше осъден за измама


***

*** Водещите вечерни вести на 21 юли ***

 

Англия ще изпрати огромен брой артилерийски пускови установки и над 1600 противотанкови оръжия на Украйна като част от най-новата доставка на западни оръжия за подкрепяне на отбраната на тази страна против Русия.

***

По делото е открито, че причинителят, през интервала от 26 септември до 5 ноември 2015 година в Плевен, в качеството си на длъжностно лице – частен правосъден реализатор, за да набави за себе си имотна полза, заблудил Н.И., че изнася на обществена обмен апартамент като за задачата провел симулирано осъществяване на търг. В резултат на това е нанесена имотна щета в размер на 23 177 лв., които Н.И. е заплатил като цена за недвижимия парцел.

***

Приключена била…

***

Гешев се беше оплакал на Конституционен съд, че са дали „ единствено “ 332 млн. лева на прокуратурата… което е с 20 млн. лв. по-малко от в началото плануваните за… „ настоящи разноски “.

***

Все отново, макар митингът на шефовете на лечебни заведения, чиновниците им ще получат нарастване. Борбата на шефовете на лечебни заведения (някои от които получават десетки хиляди заплата на месец) стигна чак до съда, единствено и единствено да не дадат нарастване на чиновниците. 

Въпреки това…

***

***

„ Гледаме на опцията да се излъчи държавно управление с третия мандат като на нещо, което би трябвало да бъде подкрепено. Виждаме, че нарастват възможностите в това отношение “.

***

От понеделник – имена! 

***

Какво им става на Съвет за електронни медии? Ще съумеят ли да изберат най-малко УС на БНР, откакто оставиха нещата „ на изчакване “ в Българска национална телевизия и то тъкмо преди възможни избори?

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР